Jul 052009
 

Vandaag was weer een lekker dagje Vegas. Robbertjan ging om 10:00 naar de Spa voor een massage en ik kon lekker de tijdrit kijken van de Tour de France. Ik ben een grote liefhebber en kan gelukkig elke ochtend om 07:30 de tv aanzetten om live de tour te volgen. Klein kansje dat ik zo vroeg wakker ben, maar dat is maar een detail.

Op naar de shoppingmall dan maar. Mijn telefoon was al een paar dagen dood, dus ik moest even een kabeltje halen om mijn Iphone te kunnen chargen, aangezien ik die vergeten ben. Daarna weer op naar de Bellagio, waar we beiden na zo’n twintig minuten wachten aan twee verschillende 15/30 tafels konden zitten. Links van mij zat Arnoud, waar ik de eerste dag ook mee aan tafel had gezeten. Ik zat lekker te spelen, maar kon niet echt grote klappers maken. De tafel was een stuk minder passief dan de vorige keer en rechts van mij zat een dame die behoorlijk wat Corona aan het drinken was. Deze dame was behoorlijk aggresief, maar de meeste moves waren nou niet echt +EV. Lekker veel 3betten preflop dus en vaak begon ze zelf met geld te smijten. Veel spannends gebeurde er niet en even later kwam tussen Arnoud en mij, Denise Bosman zitten. Zo zaten we met drie nederlanders op een rij over van alles en nog wat te praten. Aangezien we alle drie nou niet echt veel kaarten kregen was het vaak fold, fold, fold even praten, stil zijn, kaarten oppakken en weer fold,fold,fold.

Robbertjan kwam al snel langs mijn tafel lopen, die had wat extra chippies nodig en ging naar de cashier. Hij had nog geen flop gehit en zijn azen werden in een 4way pot die opliep naar $700, op de river verslagen door een flusdraw. Natuurlijk gewoon variance, maar toch een beetje jammer en 1,5 uur later vond hij het na $1200 dollar wel prima. De 15/30 Limit game wil dus nog niet echt lukken bij Robbertjan, terwijl de No-Limit games prima gingen so far. Hopelijk dan maar het Main Event shippen 

De grote drukte in de Bellagio begon wat af te nemen, want het was etenstijd en onze tafel werd 6handed. Mensen wilde niet verder spelen en ik vond het wel prima en zo verliet ik de tafel met een kleine winst van $125. In de Bellagio was tot dat moment elke tafel gevuld en er waren redelijk wat bekende pro’s aan het spelen. Zo was in Bobby’s Room de Big Game bezig met o.a. Phil Ivey, Zigmund, David Benyamine, Bobby Baldwin en een goeie spanjaard waarvan ik de naam zelf niet weet, maar ik hoorde wel dat hij behoorlijk goed was en een $700.000 pot van Phil Ivey won. Voor die jongens waarschijnlijk vrij normaal, ik moet daarvoor bij de eerste 9 eindigen tijdens de World Series! Rob Hollink speelde een 300/500 PLO game, met o.a. Farha en vast nog andere pro’s die ik niet herkende. De deepstack toernooien in de Venetian zijn super geregeld, maar de Bellagio pokerroom blijft toch #1 in cashgames en qua TV pro’s.

Na de Bellagio zijn we nog een rondje gaan doen in het Rio. Het was er schrikbarend rustig maar het schijnt morgen en vooral maandag toch nog wel erg druk te worden met spelers. Er was niet echt veel te doen verder en we zijn netjes weer voor twaalven op onze hotelkamer. De amerikanen vieren vandaag 4th of July en er zijn overal mega grote feesten aan de gang. De hele Palms liep vol met mooie dames, maar ik heb andere belangrijke dingen te doen morgen!

Gespannen ben ik nog niet eigenlijk, maar tot nu toe is mijn blaas elke keer van slag als ik een toernooi aan het spelen ben of ergens in de wachtrij sta. Hier heb ik nog nooit eerder last van gehad en als ik op mijn gemak zit in een cashgame heb ik hier b.v. helemaal geen last van. Beetje balen, want het speelt niet relaxed en haalt mij wel uit mijn concentratie. Aangezien ik er de hele week al last van heb, denk ik dat het morgen niet anders is. Ik ben iemand die in zijn hoofd altijd erg rustig is en ben vrij nuchter, maar onderbewust heb ik altijd last van de gekste dingen. Zo is mijn maag vaak van streek als ik iets leuks ga doen, krijg ik soms al 5 dagen van te voren hartkloppingen als ik ga vliegen, ben ik meestal ook ruim een dag van te voren misselijk maar heb geen vliegangst. Deze dingen gebeuren soms niet, soms licht en soms hevig en ik weet nog steeds niet waarom, want zelf ben ik altijd heel relaxed en ben ik alleen niet happy, omdat ik mij niet relaxed voel, niet omdat ik gespannen ben omdat ik iets ga doen. Gewoon een beetje een raar onderbewustzijn dus en maar hopen dat ik morgen alles onder controle heb!

Voor nu genoeg, me bedje in, morgen rustig opstaan en daarna knallen! Hopelijk kunnen de jongens van de Live Reporting veel goeie berichten melden en zo niet dan hebben we altijd de foto’s nog….

P.S. De post hierboven is van mijn zus, dat jullie niet denken dat ik al gek geworden ben en met mezelf loop te chatten.

 Posted by at 2:19 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.