Apr 052008
 

Net zoals de afgelopen vijf jaar is het eindelijk weer tijd voor mijn jaarlijkse Las Vegas trip. Net zoals vorig jaar zijn tijdens mijn verblijf de pre-events van de Five Star World Poker Classic bezig (Main event is het 25K kostende slot-event van de WPT). Vorig jaar waren o.a. Thiery, Noah, Abel, Marcel, Rob Hollink en nog een zooi andere aanwezig, buiten de vele buitenlandse Pokerpro’s. Ook toen heb ik een soort blogje op pokernews gedaan.

Dit circus is gewoon prachtig om mee te maken en ook dit jaar ga ik er weer heerlijk van genieten. Naast poker, gok ik ook graag, misschien geen goeie combinatie, maar aan de craps tafel staan of de blackjack tafel zitten zal ook zeer veelvuldig gebeuren tijdens mijn 8daagse verblijf.

2 jaar terug was ik hier nog met 6 man, dit jaar zijn we met ze 2en. BaronSengir (ook forumlid) en ik zijn tot nu toe de laatste vijf jaar, elk jaar geweest en hebben het afgelopen jaar zeer veel Limit FR Cashgames op Pokerstars gespeeld (+/- 180K handen). De bedoeling is dan ook dat we de Live Limit Actie in de Bellagio Pokerroom gaan opzoeken. We verblijven zelf ook net zoals vorig jaar in de Bellagio, gewoon een super hotel, wat ook onze flipperkoning al schreef  Ik zal gaan opwarmen op de 8-16 Tafel en als het goed voelt doorschuiven naar de 15-30 en wie weet hoger. Met de huidige dollarkoers is dit lager als de 10/20 Game die ook wel eens in A’dam draait en op zich ging dat vrij goed, al speel ik de laatste tijd eigenlijk alleen maar online, dus een grote live samplesize is er niet.

Buiten de Limit Cashgames wil ik dit jaar zeker 1 van de pre-events spelen. Vorig jaar heb ik 1 keer meegedaan aan het dagelijkse avond 1000 Dollar toernooi (soort second chance) en dat smaakte echt naar meer. De goedkoopste pre-event is 2000 Dollar, een flink bedrag, maar ik vind dat ik na een jaar werk, wel een “shot” verdien. Zolang het gevoel er is, zal ik dit gaan doen op Vrijdag 11 April. Aan het goedkoopste toernooi deden vorig jaar zo’n 600 man mee, dus met een prijzenpot van 1.2M, kan ik een aardig centje verdienen.

In dit topic zal ik zo nu en dan een update posten over de cashgames, toernooien en andere ervaringen. Ook zal ik kijken of ik wat andere nederlanders kan railen die meedoen aan de toernooien. Ik heb begrepen dat de meeste nederlanders dit jaar kiezen voor de EPT’s, maar verwacht dat er toch wel een enkeling moet zitten (Mocht je er zitten en dit lezen, laat even weten, dan kunnen we misschien ergens een biertje doen?).

Ik zit nu in Los Angeles en rij Zondag naar Las Vegas, dus vanaf maandag kan ik wat vertellen over de pokeractie en zal ik dit topic wel weer bumpen. Voor nu wilde ik deze post vooral even maken om te kijken of er nog andere nederlanders aanwezig zijn in deze periode (ik weet wel van mensen die dit weekend vertrekken) en tegelijkertijd een aftrap maken voor mijn LV Trip Report.

Greetz
Tzen

 Posted by at 1:52 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.