Jul 082009
 

Kort blogje van gisteren, het was namelijk een rustig dagje. We beginnen de dag in de shopping mall en met nieuwe schoenen op naar de Bellagio om te cashgamen. Ik was van plan om 30/60 te gaan spelen, maar er werd een nieuwe 15/30 tafel geopend en er stond een wachtrij voor de 30/60.

Meestal zitten de regulars al aan de andere tafels, dus een nieuwe tafel is altijd gunstig. Minder regulars, meer vis. De twee plekken rechts naast mij zijn helaas twee goeie spelers, waarvan we er 1 zelfs kennen, daar spelen we online ook mee op de 5/10 & 10/20. Robbertjan zit tegenover mij en ik begin erg lekker.

Ik speel mijn normale spelletje, gewoon TAG met heel veel lullen. Er zijn vast mensen die mij irritant vinden, maar de meeste mensen vinden het gewoon gezellig en hebben het idee dat ik als een wild beest speel. Het tegenovergestelde is waar, maar dat hoeven die mensen niet te weten natuurlijk.

Robbertjan is exact het tegenovergestelde, hij speelt mega lag en praat nauwelijks. Prima combo en we weten de tafel redelijk op te vegen. Robbertjan is inmiddels weer de suck-out king, maar door zijn gekke spel heeft hij misschien hogere variance, maar krijgt ook zijn goeie handen nog wat extra afbetaald.

De tafel is gezellig, maar ik raak helaas wel wat kaartdood voor bijna 1,5 uur. Rond een uurtje of 18:00 krijgen we toch wel honger en we racken onze chippies. Ik met $219 winst en robbertjan met een nette $709. Prima dagje.

Op naar de palms voor een lekkere steak in N9ne, het steakhouse daar. Nog even langs het Rio om te kijken hoe het er daar aan toe gaat. We komen iets voor de laatste break aan, kijken in de break hoe de jongens van pokernews Rolf Slotboom, Steven van Zadelhoff en Dominik Kulicki interviewen. We wensen de jongens succes en gaan terug naar de palms. Omdat het pas 23:00 is, gaan we nog even aan de 4/8 Limit schraap game zitten.

Daar zit een gozer die uit de WSOP gebust is en gewoon elke hand wil spelen. Robbertjan speelt 95% van zijn handen, ik een solide 90%. Twee nits (terecht) wachten op monsters, andere mensen hebben geen idee wat er allemaal gebeurd. We straddlen, ik raise blind t/m de river, we spelen: “1 card open after the flop action” en meer van dat soort gekke dingen. Onze nieuwe vriend die lekker aan het stomen is racked behoorlijk wat chippies want hij hit werkelijk alles. Ik drink nog twee shotjes mee, ga nog even door en zoals verwacht verliezen we wel wat geld in deze game door als idioten te spelen. Robbertjan staat eerst gewoon $200 plus, maar weet met $200 min te eindigen. Ik ben $129 dollar down, maar we hebben wel een hoop lol gehad 

Ik denk dat op 1 speler na, het huis en de cocktailwaitress alleen winst hebben, de rake op deze games is vrij beroerd en winstgevend spelen is dan sowieso al lastig. Vandaag weer op naar het Rio, ik moet nog even kijken of ik echt 8 uur ga railen of andere plannen ga maken. Maar voor vandaag laat ik het erbij in deze blog. Morgen weer een nieuwe en hopelijk met een chipcount van Robbertjan zijn huge stack!

 Posted by at 2:21 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.