Jun 302009
 

Zo, we zijn weer terug in Las Vegas! We vlogen met Continental via Houston en normaal gesproken is vliegen voor mij een licht drama (ziek/zwak/misselijk), maar dit keer ging alles prima. Het entertainment systeem hielp wel een beetje. 326 films, genoeg entertainment voor een vlucht van negen uur 

Op Houston moesten we even langs de douane en we hadden besloten om maar geen risico te lopen en gewoon aan te geven dat we meer dan $10.000 dollar op zak hadden. Als je haast heb om een connecting flight te halen, dan wil je dit misschien wel skippen, maar uiteindelijk waren we misschien twintig minuten langer bezig. Bij de douane zelf vragen ze even wat je met het geld komt doen en verderop bij de CBP waar je je witte formulier moet inleveren, moet je even naar de “Things to Declare” balie. Daar moet je een formulier invullen en het maakt niet uit of je $10.001 of $1.000.000 bij je hebt, het gaat er gewoon om dat ze willen weten dat je “veel” geld meeneemt. Geen koffer open, geld wilde ze niet eens tellen, dus gewoon formuliertje invullen en klaar. We hadden vijf uur om over te stappen, dus dit was allemaal geen probleem. Mocht je zelf nog twijfelen, de kans dat ze erachter komen dat je meer dan $10.000 dollar bij je hebt is wel heel erg klein, maar je bent het waarschijnlijk wel allemaal kwijt mocht het gebeuren.

Vervolgens drie uurtjes vliegen naar Las Vegas, koffer pakken en naar de Taxi’s. Robbertjan kwam buiten en vroeg zich af of er iets in de fik stond…. Nee, het is gewoon 40 graden buiten en dat is net zo heet als non-stop naast de BBQ blijven staan. Taxi richting de Palms en daar naar onze suite. De suite is lekker ruim, een keuken (met een koelkast, fornuis, tosti-ijzer, blender etc) is wel luxe, twee plasma’s een beetje overbodig maar we zitten nu heerlijk naar Saved by the Bell te kijken…. De badkamer is niet super, maar heeft wel een heerlijke douche, hier twee weken verblijven moet zeker geen probleem zijn!

Gisteren waren we al 24 uur wakker, maar we wilde wel nog even langs de Rio om te kijken hoe het daar nu is. In de gangen kom je al iedereen tegen. Van nationale bekenden, tot de internationale sterren. Zo hebben we even staan kijken bij Rob Hollink, Steve Wong en Brummel maar zagen we ook mannen als Matusow, Lisandro, Ferguson, Raymer, Lederer, Esfandiari etc. Je kan bijna overal langslopen en bij redelijk wat tafels goed railen en dat maakt het allemaal wel een heel erg “open” event. Dit komt de pokersport alleen maar ten goede, want zo staan de mensen redelijk dicht bij hun helden als ze komen railen in het Rio. Het viel wel op dat veel mensen er erg slaperig en moe bij zitten, iets waarbij ik denk dat wij wel een edge kunnen behalen. Zonder al te veel events te spelen en dit jaar de wilde feesten te skippen moeten we vrij goed uitgerust aan het Main Event kunnen beginnen!

Na een uurtje rondlopen hadden we het wel gezien en om de Jetlag te cheaten proberen we de eerste avond altijd zo lang mogelijk wakker te blijven. Pokeren na meer dan een dag wakker zijn is niet zo’n top idee, dus we hebben toch maar even de Craps en BlackJack tafels uitgeprobeerd. Maandag is de rustigste avond in Vegas dus er was niet zo heel veel te doen, maar met een dikke $10 dollar winst kon ik weer gerust gaan slapen.

Uurtje of 02:00 gingen we naar bed, 08:00 wakker. Wat langer slapen is wel verstandig maar voor een eerste nacht is dit prima. Vandaag gaan we eerst langs de Pokerstars Balie om even de admistratie te regelen en onze Pokerstars kleding op te halen, vervolgens naar de Venetian om in te schrijven voor de $330 Venetian Deepstack van morgen en dan waarschijnlijk richting de Bellagio voor onze eerste 15/30 of 30/60 Limit Cashgame! Vanavond vervolgens naar Mystere (Cirque du Soleil) en waarschijnlijk wel weer een beetje optijd naar bed om fit te zijn voor het toernooi van morgen.

Op naar het ontbijt….

 Posted by at 2:17 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.